S*Brotorps Brian West

Brian har nu fått ett helt underbart hem i Värmland mitt i skogen på en stor gård med ett stort hus hos fantastiska paret Daniel och Linn. De blev helt förälskade i Brian och vem blir inte det när man träffar honom. Brian charmar alla och man går inte oberörd från ett möte med honom. Han kommer alltid att sällskap av någon hemma som kommer fokusera bara på honom, ge honom all sin tid, omtanke och kärlek!

Just nu finns det inga andra djur i hemmet, men det planeras en valp inom snar framtid. Både Daniel och Linn delar mina tankar och värderingar för hur katter och Maine Cooner ska hanteras och tas hand om. Vi kommer att ha kontinuerlig kontakt, både för trevnads skull och för att följa upp hur det står och går för Brian. Brian kommer att HCM testas under 2013.

S*Brotorp´s Brian West 2 år, hemma kallas han bara för Brian. Brian kom hem till Mainehappys den 2 maj 2012 och är pappa till min underbara kullen Mainehappys Spice Collection och Rookie Blue. Brian är pappa till underbara S*Mainehappys Thyme. Det var lite av en slump som Brian flyttade hem till Mainehappys, jag var så oerhört positiv till hans kull tillsammans med min April, vilka underbara och fantastiska kattungar det blev. Tanken var att alla som bor hos Mainehappys, bor här för livet ut. Tyvärr blev det stora problem med min kastrerade hane Harry och fertila Brian som satte sig och gjorde situationen ohållbar, fast Brian blev kasterad. 

Med sorg i hjärtat var jag tvungen att omplacera Brian, för att Harry var så rädd att han slutat röra sig och äta pga rädsla. Brian är världens mest fantastiska katt, som ger mycket kärlek och älskar att vara med alla människor. Brian är genomsnäll, social, helt orädd, lugn och superkelig. Alla hans kattungar har blivit fantastiska i temperament och utseende. Harry och Brian fick en dålig start som sitter kvar i minnet. Alla mina andra katter fungerade jättebra tillsammans med Brian, det gör mig väldigt ledsen över att det inte fungerar mellan honom och Harry.

Det är helt underbart att Brian nu fått en jättebra hem som bara är för honom, Tack Daniel och Linn för att ni älskar honom så mycket!

Far: S*Velero Mazuelo

Mor: S*Brotorps Queen

EMS MCO ns 09

 Kloner: 21,4%

HD: 2011-1105-20 normal (L) normal (R)

HCM: 2011-08-15 Normal

HCM DNA Neg  

PK-DNA: N/K 

Brian är född 2010-07-15

Är testad HD och HCM, båda UA

Brian är nu kastrerad och är pappa till 21 st kattungar.